Styling woonaccessoires

Er zijn zoveel verschillen in accessoires. Mensen vinden het vaak lastig om de styling van deze woonaccessoires in hun interieur voor elkaar te krijgen.

Hoe creëer je leuke hoekjes,  wat hang je aan de wand hoe krijg je rust en balans, wat durf je.
De combinatie van de juiste kleuren maar ook de materialen is van belang om de juiste stijl toe te passen.  Welke sfeer wil je toepassen, welke woonstijl. Kies je voor Scandinavisch, kies dan voor natuurlijke materialen, in lichte kleuren met een stoere twist. Zo heeft ieder styl zijn eigen materiaal. Meer over soorten stijlen lees je in een van mijn andere blogs.

Materialen, het is gedurfd om  verschillende materialen met elkaar te combineren. Zet je een glazen vaas neer, zet er dan eens een metalen kandelaar en een houten schaaltje bij, drie soorten materiaal.  Kijk ook naar de structuur van de materialen Wil je voor veilig kies dan een soort materiaal.

Kleur, kies je voor kleur in je interieur neem dan kleuren die bij elkaar passen, blijf bij de zelfde tinten van een kleur, licht en donker, ton sur ton.  Neem je een hoofd kleur, overdrijf dan niet en gebruik de kleur subtiel, balans.

Model, dit is ook zeker belangrijk, hang bijvoorbeeld verschillende maten lijsten aan de wand, varieer in grote, maak groepjes, door voor zwart wit foto’s te kiezen,  je maak er een geheel van, rust.  Kijk ook naar de vorm, kies je een vorm of varieer je in verschillende vormen,  rond of vierkant, groot of klein.

Kies in de styling wat bij jou past, en ook wat je mooi vind, dat maakt je interieur persoonlijk.  Schuif en groepeer tot dat je het juiste geheel krijgt. Onthoud wel,  dat hoe meer accessoires en kleuren je gebruikt hoe onrustig het kan worden, less is more en wit is ook een kleur!

 

© 2016 - 2021 theloving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel