Openingstijden van de winkel

Woensdag tm vrijdag: 10-17 uur 
Zaterdag: 10-16 uur

Extra zondagen:

X

Levering:
Als je een artikel hebt gevonden dat je wil bestellen bij The Loving voeg het dan toe aan de winkelwagen. Je kunt kiezen voor online betalen en het artikel laten bezorgen. De bezorging wordt verzorgt door DHL, met de bij behorende tarieven.

Verzending alleen binnen nederland, woon je in het buitenland, neem dan contact op voor verzendopties. Wij proberen het zo snel mogelijk te verzenden, meestal binnen twee werkdagen.  Je kunt er ook voor kiezen om het artikel zelf op te halen bij The Loving, de winkel in Twello

Retourneren en ruilen:
Wij hopen dat het artikel naar tevreden is, mocht dat niet zijn. Dan heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.
Verpak het artikel in de orginele verpakking. Stuur een mail naar thelovingwonen en geef aan welk artikel je retour wil sturen. 
Kosten voor retouren zijn voor de koper.

The Loving
Duistervoordseweg 114
7391CJ Twello

0649855173
thelovingwonen@gmail.com 

 

Vernieuwen
Voorwaarden.

• Het is belangrijk dat u voordat u een bestelling plaatst goed de algemene voorwaarden doorneemt. Als u een bestelling plaatst betekent dit dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en gaat u een wettelijk bindende overeenkomst aan om één of meerdere artikelen te kopen en heeft u een betalingsplicht.

• Artikelen die speciaal voor u besteld worden kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

• Bij uw bestelling gaan wij ervan uit dat de goederen verzonden mogen worden. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

• The Loving is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging dan wel zoek raken van artikelen tijdens de verzending door DHL en/of Post.nl. Mocht u uw pakket verzekerd willen laten verzenden dan mag u dit in het opmerkingenveld aangeven. Er wordt hier een meerprijs voor berekend.

• Ook bestaat de mogelijkheid tot afhalen, dit kunt u aangeven bij het invullen van uw persoonlijke gegevens.

• Bestellingen worden per direct verwerkt, alleen annulering mogelijk binnen 4 uur.

• Na de annulering ontvangt u een bevestiging per e-mail.

• Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling naar u verzonden.

• Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel binnen 14 dagen te retourneren. Het artikel moet dan wel ongeschonden en weer netjes ingepakt retour worden gezonden naar The Loving. De kosten die hierbij komen, zijn voor rekening van de koper! Indien het artikel goed is ontvangen, stort The Loving het aankoopbedrag excl. verzendkosten retour op rekening van de koper.

• Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de site. Dit soort kleine afwijkingen geven u als koper niet het recht het artikel kosteloos te retourneren. Dit zult u begrijpen.

• Product- en prijswijzigingen onder voorbehoud.

De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor het transport, voor beschadigingen tijdens het vervoer door de DHL of door een derde, zijn wij niet aansprakelijk. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, en heeft deze alle lasten en kosten te dragen.

Een deel van onze artikelen betreffen handgemaakte artikelen. Deze kunnen allemaal wat van elkaar verschillen. Houdt u hier rekening mee voordat u een bestelling plaatst. Artikelen die speciaal voor u besteld en/of gemaakt worden kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden. Ook voor deze artikelen heeft u een betalingsplicht.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2021 The Loving Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel